A- A A+
 • L’Arxiu Comarcal d’Osona i l’Arxiu Municipal de Vic organitzen l’exposició “El Vescomtat de Cabrera”

  Façana b

  El proper dijous 8 de juny s’inaugurarà l’exposició “El Vescomtat de Cabrera” a la seu de l’Arxiu Comarcal d’Osona. Aquesta exposició, organitzada pel propi l’Arxiu Comarcal i per l’Arxiu Municipal de Vic, restarà oberta al públic fins al 23 de juny.

  L’exposició, que s’organitza dins el marc de la Setmana Internacional dels Arxius, fa un repàs geogràfic i històric sobre el vescomtat de Cabrera, una de les principals senyories feudals de Catalunya, el qual s’estenia des del Collsacabra fins Arenys de Mar i des de Palautordera fins Anglès.

  Durant la inauguració es portaran a terme dues conferències relacionades amb l’exposició: “Història del Vescomtat de Cabrera”, a càrrec del senyor Joan Llinàs, historiador, arqueòleg i comissari de l’exposició, i “Tensions institucionals en motiu de la donació de la partida reial de la ciutat a Bernat de Cabrera”, a càrrec del senyor Francesc de Rocafiguera, arxiver municipal de Vic.

  En la presentació de “El Vescomtat de Cabrera”, que començarà a les 19:00 h., hi participaran el Sr. Txevi Rovira, conseller adjunt de Cultura del Consell Comarcal d’Osona, i la Sra. Susagna Roura, regidora de l’Ajuntament de Vic.

  Tríptic exposició "El Vescomtat de Cabrera"

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat