A- A A+
 • Gairebé 300 alumnes d’Osona presenten les seves cooperatives

  DSC 7749 b

  Aquest dilluns 8 de maig uns 300 escolars de 5è de primària de diferents centres de la comarca d’Osona han participat a l’acte de cloenda del programa CUEME de Cultura Emprenedora a l’Escola, que ha tingut lloc al recinte firal de El Sucre de Vic.

  Durant l’acte, els alumnes han participat en diferents activitats: un speed dating on en un minut i mig han explicat el seu projecte a altres participants, una entrevista en profunditat sobre el projecte en un set de televisió i una dinàmica de grups per treure conclusions sobre la venda, l’organització i l’aprenentatge que han extret del procés cooperatiu.

  El recinte firal també ha acollit una exposició dels productes fabricats per cada cooperativa. Així els assistents han pogut veure els productes resultants d’altres projectes.

  CUEME promou que els alumnes creïn i gestionin cooperatives escolars. Durant el curs, s’han creat un total de 13 cooperatives que han passat per les fases de constitució, elecció del producte, disseny de la identitat corporativa, difusió i comunicació, producció i venda.

  L’acte ha estat promogut i organitzat per les àrees d’ensenyament i promoció econòmica del Consell Comarcal d’Osona, l’Ajuntament de Vic, Creacció, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i Consorci del Lluçanès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i dels Ateneus Cooperatius de la Generalitat.

  A l’acte hi han assistit representants polítics de les diverses entitats implicades: Rafael Homet, diputat delegat d’Educació, Diputació de Barcelona; Anna Franquesa, consellera delegada d’Ensenyament, Consell Comarcal d’Osona; Roger Corominas, conseller delegat de Promoció econòmica i Consum del Consell Comarcal d’Osona, Isaac Peraire, alcalde de Prats de Lluçanès i president del Consorci del Lluçanès; Àlvar Solà, regidor d’Educació, l’Ajuntament de Vic; Manel Romans, vicepresident del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; i Núria Masnou, regidora d’Educació de Sant Quirze de Besora.

   

  Àlbum de fotos de l'acte CUEME

  Vídeos del set de premsa de l'acte CUEME

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat