A- A A+
 • El Consell Comarcal d'Osona rep una Menció Infoparticipa 2016

  IMG-20170419-WA0002

  El Consell Comarcal d’Osona rep una Menció al Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la pàgina web.

  El president Joan Roca va recollir ahir el certificat que acredita la transparència i la qualitat en la informació pública, en un acte a la seu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  L'administració electrònica i la transparència en la comunicació és un dels objectius establerts en el full de ruta per aquesta legislatura i va ser, en el seu moment, un dels compromisos del pacte de govern entre els grups majoritaris del Consell.

  Enguany s’ha celebrat la 4a edició de lliuraments del Segell Infoparticipa en què la UAB reconeix les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals, consells comarcals, ajuntaments i diputacions.

  Prenent com a base la Llei de Transparència, s’atorga el Segell als webs que obtenen més indicadors positius seguint uns paràmetres prèviament establerts.

  El Consell Comarcal d’Osona ha rebut el certificat que acredita que ha superat el 75% dels indicadors de transparència. Dels 42 Consells Comarcals de Catalunya només 5 han tingut reconeixement, quedant el Consell d’Osona en la 4a posició.

  A la comarca d’Osona hi ha 13 ajuntaments que han obtingut reconeixement per la qualitat i transparència en la comunicació pública local, als quals el Consell Comarcal felicita per la bona tasca.

   

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat