A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona acull un curs per constituir-se com a microempreses de serveis energètics

  Curs MESE b

  El passat divendres 7 d’abril va finalitzar un curs de 40 hores dirigit a professionals i petites i mitjanes empreses (PIME) amb l’objectiu de donar suport per constituir-se com a Empreses o Micro Empreses de Serveis Energètics (MESE). Les MESE executen accions de millora de l’eficiència energètica a través de contractes amb garantia d’estalvis i gestionen les instal•lacions durant un període determinat de temps.

  Durant les sessions, orientades per a instal·lacions municipals d’enllumenat i instal·lacions de biomassa, es van tractar temes com els aspectes legals d’una MESE, com participar en una licitació, l’avaluació de projectes d’eficiència per enllumenat i edificis públics, aspectes econòmics i financers de les inversions i fonts de finançament.

  El curs es va realitzar a l’aula de formació del Consell Comarcal d’Osona durant 6 sessions (del 9 de març al 7 d’abril) i el van impartir tècnics del projecte Beenergi, de Diputació de Girona, amb el suport en la organització de l’Agència Local de l’Energia d’Osona. Al curs es van inscriure 10 persones, provinents de les províncies de Barcelona, Girona i Lleida.

  Les empreses participants es podran inscriure en una base de dades de Diputació de Girona per tal de facilitar-los informació i poder participar en tots els projectes en el sector energètic que està impulsant la Diputació als municipis de la província de Girona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat