A- A A+
 • Nova edició del programa "Lletres per a tothom" a Osona, al municipi de Calldetenes

  Lletresxtothom Calldetenes

  La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya ha concedit un curs del programa “Lletres per a tothom” al Consell Comarcal d’Osona, un programa d’abast català que té per màxim objectiu promoure l’alfabetització en català de persones adultes d’origen estranger.

  El Servei d’Acollida i Integració portarà a terme aquest curs amb l’Associació educativa i cultural Ordit al municipi de Calldetenes per usuaris del matexi municipi i de municipis veïns; ha començat el 7 de març i acabarà el 14 de desembre amb una durada de 120 hores (90 hores lectives i 30 hores d’activitats que es vincularan amb entitats del municipi).

  Els destinataris del curs són persones adultes d’origen estranger del municipi de Calldetenes que vulguin millorar la lectura i l’escriptura, però també d’altres municipis d’Osona. En aquests moments hi ha inscrites 16 persones procedents de Marroc, Senegal, Romania i Catalunya, residents a Calldetenes i a Sant Julià de Vilatorta.

  El programa “Lletres per a tothom” és un recurs formatiu per municipis que no compten amb Escola d’Adults i està dissenyat específicament per persones immigrades residents a Catalunya que manifesten dificultats d’expressió escrita i comprensió lectora i compta amb les hores necessàries i el material adaptat per poder-ho aconseguir, per tant és un bon recurs d’alfabetització que hem celebrar tenir a la comarca.

  Més informació del programa: http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/detalls/Article/article_programa_lletres_tothom

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat