A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona col·labora en la 5a edició de la Fira de Biomassa de Catalunya

  Presentació

  El Consell Comarcal d’Osona col·labora en la 5a edició de Fira de Biomassa de Catalunya, un punt de trobada per a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, consumidors finals i la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font energètica domèstica.

  Manel Romans, vicepresident 2n del Consell Comarcal d’Osona, va assistir a la presentació de la 5a edició d’aquesta fira, que tindrà lloc el 24, 25 i 26 de febrer al Recinte Firal El Sucre de Vic. La presentació va ser el 14 de febrer a l’Ajuntament de Vic i va comptar amb la presència del regidor de Fires i Mercat, Benjamí Dòniga, el regidor de Món Rural i Medi Ambient, Josep-Ramon Soldevila, la directora de l’ICAEN, Assumpta Farran, i la Cap d’Àrea de Gestió del Centre de la Propietat Forestal, Francesa Famadas.

  La Fira de la Biomassa, d’entrada gratuïta, està estructurada a partir de tres eixos: la zona expositiva, les jornades tècniques i les activitats paral·leles. La zona expositiva, que estarà situada al Recinte Firal El Sucre, acollirà 87 expositors d’empreses i institucions relacionades amb el sector, com distribuïdors de marques de calderes de biomassa i de maquinària diversa.  

  Les jornades tècniques, que es faran el 23 i 24 a l’Auditori Marià Vila d’Abadal, de l’edifici El Sucre, s’estructuraran en 6 blocs temàtics: Evolució del Sector de la Biomassa, Innovació i Nous Projectes, Biomassa a l’Edificació, Qualitat Ambiental, Seguretat Davant el Risc d’Inhalació de CO i Dinar-Trobada empresarial.

  Les activitats paral·leles inclouran dues novetats: la primera edició dels Premis Biomassa Catalunya 2017 i les jornades de formació per les escoles.

  La 5a Fira de Biomassa de Catalunya està organitzada per l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Forests, el Consell Comarcal d’Osona, el Centre Tecnològic Forestal, el Clúster de la Biomassa i les Diputacions de Barcelona i Girona.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat