A- A A+
 • El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Torelló organitzen, un any més, el servei de BusNit

  Busnit2017 ja saps com

  El BUSNIT és un servei de transport públic per facilitar els desplaçaments dels joves en esdeveniments destacats.

  El Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i Torelló Jove de l’Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any mes, el servei de BUSNIT per la nit del Carnaval.

  Aquest projecte consisteix en oferir a la població jove dels municipis d’Osona que ho sol·licitin, un servei de transport que faciliti els desplaçaments nocturns en determinats esdeveniments.

  Així, s’ofereix el trajecte de tornada la nit del dissabte 25 al diumenge 26 a les 4h de la matinada des de Torelló fins als municipis de la comarca que hagin realitzat inscripcions. La parada des d’on sortiran els autobusos s’ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness (antiga discoteca Danatela). L’autobús surt amb puntualitat; és per això que totes les persones que no es trobin a la parada a les 4h de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal d’Osona i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

  L’edat mínima per fer ús d’aquest servei és de 16 anys, tot i que cal tenir en compte que els menors de 18 que estiguin interessats en utilitzar-lo hauran de presentar l’autorització familiar en el moment d’inscriure’s. Aquesta autorització es pot descarregar a la pàgina web d’Osona Jove (www.osonajove.cat). El preu del BUSNIT per cada persona inscrita és de 6€.

  Les inscripcions comencen el 9 i finalitzen el 23 de febrer i hi ha dues maneres per tramitar-les: a través dels punts joves o a través dels ajuntaments de la comarca (des de la Intranet del web dels serveis de joventut www.osonajove.cat). Les places s’atorgaran tenint en compte l’ordre d’inscripció i són limitades. Per aquest motiu, cal tenir en compte que el Consell Comarcal d’Osona es reserva el dret de tancar el procés d’inscripció abans del termini fixat si les places s’exhaureixen.

  D’altra banda, per la mateixa nit del Carnaval de Torelló, s’ha organitzat la campanya “Per Carnaval, tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te”, que vol servir per donar recomanacions a tots els joves per gaudir d’una nit sense ensurts. En aquesta campanya, que també hi han participat les entitats organitzadores del Carnaval, es donen consells relacionats amb temes d’alcohol i drogues o del comportament a seguir durant el carnaval.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat