A- A A+
 • El Consell Comarcal participa amb les escoles de tres municipis d'Osona al projecte CUEME (Cultura Emprenedora a l'Escola).

  20181017 184022

  Aquests dies s'està realitzant a Vic, a la Casa de Convalescència, la preparació del professorat de les escoles i els tècnics de promoció econòmica de diferents municipis per consolidar el projecte CUEME. El projecte, que té la durada d'un curs escolar, implica el suport del Consell Comarcal a  les escoles de Centelles, Roda de Ter i Seva.  

  6a Fira de Biomassa de Catalunya i 1r Saló del Biogàs i Tractament de Purins a Vic: sumant esforços per impulsar solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient

  banner biomassa18

  La directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Montse Barniol, el regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Benjamí Dòniga, i el gerent de l’Organisme Autònom de Fires i Mercats, Bernat Vilarasau, van presentar el passat dimecres la 6a Fira de Biomassa de Catalunya i el 1r Saló del Biogàs i Tractament de Purins, que tindran lloc al Recinte Firal el Sucre de Vic del 18 al 20 d’octubre.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat