A- A A+
 • El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària d’Osona present en les VII Jornades sobre polítiques locals de mediació ciutadana 2013 de la Diputació de Barcelona

  noticia-ccosona-plens-01

  El 29 d’octubre es va fer a Barcelona la Setena jornada sobre polítiques locals de mediació ciutadana amb el lema "El ciutadà com a centre de l'acció comunitària", organitzada per la Diputació de Barcelona. La jornada, celebrada al Recinte Mundet, tenia com a objectiu compartir i reflexionar entorn de la mediació com una de les expressions de l'acció comunitària promogudes des dels governs locals i sobre quin és el paper del ciutadà com a centre d'aquest nou motor social.

  Va inaugurar la Jornada la diputada d'Educació, Igualtat i Ciutadania, Mireia Solsona i Josep Maria Reniu, Cap d'Estudis de Ciències Polítiques i de l'Administració de la Universitat de Barcelona va fer la ponència “El paper del ciutadà davant el conflicte. Una oportunitat per enfortir la convivència ciutadana”.

  Seguidament, es van exposar diverses experiències del món local. L’ens convidat en l’edició d’enguany per la Diputació de Barcelona era el Consell Comarcal d’Osona que va exposar una ponència sobre el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària. La responsable tècnica, Mireia Rosés, va explicar la història, els objectius i el funcionament del Servei i la valoració de l’experiència de participar als Cercles de comparació intermunicipal que promou.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat