• A- A A+

  El Consell Comarcal acull un any més els Col·loquis de Vic

  noticia-ccosona-plens-02

  La setmana passada va tenir lloc, a la seu del Consell Comarcal d’Osona, una nova edició dels Col·loquis de Vic, jornades de filosofia que cada any reuneixen diversos experts que debaten sobre un únic tema.

  El tema de la 18a edició era L’estat. Els Col·loquis, amb periodicitat anual, són organitzats per la Societat Catalana de Filosofia, la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears amb la col·laboració de diverses institucions osonenques.

  A l’inici de la primera jornada es presenta el recull d’actes i lliçons emeses en l’edició anterior, l’any 2012 es va debatre sobre El calendari.

  Enguany es van presentar diverses comunicacions i ponències relacionades amb l’estat i la seva relació amb les arts, la ciència i la filosofia. Totes les ponències presentades van ser seguides amb molt d’interès pels assistents, la majoria d’ells ja habituals a les trobades i per un grup d’estudiants convidats pel Dr. Ignasi Vilaró, coordinador dels Col·loquis.

  En aquesta edició el Síndic General d’Andorra va presentar la lliçó “Els beneficis i els inconvenients de ser un estat petit”. Vicenç Mateu Zamora és el segon any consecutiu que assisteix com a ponent als Col·loquis.

  Joan Roca, president del Consell Comarcal, va cloure les jornades fent un petit comentari sobre el tema d’enguany, l’estat, i animant els assistents a participar en el procés iniciat per la societat catalana.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat