• A- A A+

  Es presenta la campanya ”A Osona el groc i el blau van junts”

  noticia-ccosona-plens-02

  En data 9 d’octubre es va presentar als mitjans la campanya de comunicació A Osona el groc i el blau van junts, per part del Consell Comarcal d’Osona i la Mancomunitat la Plana.

  La presentació va tenir lloc a la seu de la Mancomunitat la Plana i la van presentar Antoni Serrat, director del Consorci per la gestió de residus urbans d’Osona, i Imma Codony, gerent de la Mancomunitat.

  Aquesta campanya sorgeix de la necessitat d’aclarir a la població que a Osona els envasos lleugers, i el paper i el cartró, es recullen conjuntament a través de la fracció multiproducte. Així mateix es pretén que la població conegui que les dues plantes de triatge de què disposa la comarca estan preparades per rebre altres materials, com plàstics i ferros, donant la oportunitat de reciclar-los.

  Per la difusió de la campanya s’ha gravat un anunci per a les televisions locals, una falca de ràdio per a les emissores d’abast osonenc i anuncis per a la premsa escrita. La difusió als mitjans durarà unes 8 setmanes.

  Un altre dels elements de la campanya serà un concurs d’escultura i fotografia amb materials reciclables del contenidor multiproducte. El concurs constarà  de dues categories diferents en funció de l’edat dels participants.

  Els elements de difusió de la campanya i les bases del concurs ho podeu trobar a la pàgina webwww.osonarecicla.cat

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat