A- A A+
 • Els Museus d’Osona presenten conjuntament les seves propostes pel Dia Internacional dels Museus 2013

  noticia-ccosona-reciclatge-02

  Representants de tots els museus de la comarca expliquen les activitats que realitzaran per a commemorar aquest dia.

  Ahir dimarts 14 de maig, amb motiu del Dia Internacional de Museus, es varen presentar, al Museu del Ter de Manlleu, les diferents activitats que realitzen els Museus d’Osona de manera conjunta, amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. Les activitats del Dia Internacional dels Museus comencen a partir d’aquest proper cap de setmana i estan obertes a tothom: jornades de portes obertes, visites, concerts, tallers, exposicions, la nit dels Museus i com cada any en destaca una “joia del museu”.

  La presentació va anar a càrrec de Joan López, president del Consell Assessor de Museus del Consell Comarcal d’Osona, i va ser clausurada per Mercè Puntí, consellera delegada d’Educació del Consell Comarcal d’Osona, la qual va fer especial referència a l’esforç, trajectòria i el ric patrimoni que cadascun dels museus disposen, escenificant el seu treball constant com a aquella aportació que de forma conjunta pot arribar a ser un gran projecte.

  Els directors i representants de cadascun dels museus varen fer una breu explicació de les activitats que es duran a terme el cap de setmana del 18 al 19 de maig, principalment, i també quina és la joia que cadascun d’ells ha escollit per enguany.

  En aquesta commemoració del Dia Internacional dels Museus de l’any 2013, hi participen els museus següents: Museu Episcopal de Vic, Museu de l’Art de la Pell, Museu del Ter, Museu universitari virtual de pedagogia, Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda, Casa Museu Verdaguer, Centre d’Interpretació Arqueològica del Camp de les Lloses, Museu de la Torneria, Museu del Coure, Ecomuseu del Blat, Espai Montseny i Sant Pere de Casserres. Així mateix, l’Associació Amics dels Museus escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que tenim a la nostra comarca d’Osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat