A- A A+
 • Sessions informatives sobre el risc d’incendis forestals

  noticia-ccosona-reciclatge-01

  Sessions informatives sobre la prevenció davant d’un incendi forestal: “Pautes d’autoprotecció davant els incendis forestals a urbanitzacions, cases aïllades i cases de pagès”.

  El Consell Comarcal d’Osona, juntament amb el Cos de Bombers de la Generalitat, els Agents Rurals i l’ADF d’Osona, organitza cinc sessions informatives sobre el Risc d’Incendis Forestals: pautes d’autoprotecció en urbanitzacions, cases aïllades i cases de pagès.  

  En cadascuna d’aquestes sessions, organitzades en diferents punts de la comarca per arribar al màxim de població possible, es dóna informació sobre la Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana; s’expliquen diferents mesures d’autoprotecció davant dels incendis forestals per tal de convertir la llar, especialment si es viu en urbanitzacions, grups de cases aïllades o cases de pagès, en un lloc de confinament segur i, també, sobre els casos en què és recomanable l’evacuació davant un incendi forestal. Finalment, es donen consells sobre la prevenció en explotacions agràries i en els treballs agrícoles.    

  El dimecres 22 de maig es va fer la primera sessió al Consorci del Lluçanès i les properes sessions seran:  

  • Dijous 23 de maig a l’Ajuntament d’Orís
  • Dilluns 27 de maig a l’Ajuntament de Santa Maria de Corcó,
  • Dimecres 29 de maig a l’Ajuntament de Gurb
  • Divendres 31 de maig al Casal de Sant Miquel de Balenyà de Seva.

  Totes les sessions es fan a les 19.00 hores.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat