A- A A+
 • Acte de reconeixement a tres esportistes del Club Esportiu Car

  noticia-ccosona-plens-03

  Gil Sayol i Arnau Vila, jugadors del Club Car – Patí Voltregà, i Pau Carbonell, un dels entrenadors del mateix club, van ser homenatjats en un acte al Consell Comarcal d’Osona.

  Els tres esportistes homenatjats van participar, el passat mes de gener, als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics celebrats a la ciutat sud-coreana de PyeongChang, on van competir en la modalitat d’hoquei adaptat integrats dins la selecció espanyola. El resultat aconseguit va ser un 5è lloc.

  El Club Car és un servei de l’Associació Sant Tomàs que ofereix oportunitats diverses de lleure i esport en entorns propers i comunitaris i té un conveni signat amb el Club Patí Voltregà amb l’objectiu de promoure i facilitar la integració en el món de l’esport, sigui la disciplina que sigui, de les persones amb discapacitat intel·lectual.

  A l’acte celebrat dimecres 27 de febrer a la Sala de Plens hi van assistir els tres esportistes esmentats així com familiars, amics i companys, acompanyats del director general de l’entitat Ricard Aceves, que en el seu parlament va agrair al Club Patí Voltregà i a altres entitats esportives de la comarca amb les quals tenen un conveni signat, la oportunitat d’integració que ofereixen als seus esportistes. Així mateix hi va assistir el director de l’Àrea social i educativa, Abel Fontanet.

  Per part del Consell Comarcal, hi havia Joan Roca, president, i els consellers comarcals Elisabet Ferreres, delegada de l’Àrea, i Òscar Pitarch. En els seus parlaments tots ells van destacar els valors que es desprenen de l’activitat de tots els integrants de l’Associació Sant Tomàs, tant els homenatjats en aquesta ocasió com els que desenvolupen activitats sense projecció pública, valors com l’esforç, la superació personal, la valentia i la il·lusió del seu dia a dia.

  Va ser un acte senzill i emotiu que va acabar amb un petit refrigeri

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat