A- A A+
 • Vicdones - SIAD Osona

  noticia-ccosona-plens-03

  El Consell Comarcal i Ajuntamernt de Vic , a través del VicDones-SIAD Osona, organitza com cada any una sèrie d’activitats entorn al Dia Internacional de les Dones. La programació recull xerrades, tallers, teatre, conferències, exposicions relacionades totes elles en el paper de la dona dins la societat actual. Destacar que el programa d’activitats hi ha totes les iniciatives de diferents municipis de la comarca d’Osona com Centelles, Manlleu, Montesquiu, Torelló i la Mancomunitat Plana. Els actes van adreçats a la ciutadania en general, ja que treballar per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes ha de ser un repte per a tothom.

  El 8 de març, s’ha convertit en un símbol per a  les dones dels cinc continents, arreu del món totes les dones estan exposades a viure algun tipus de desigualtat o a patir algun tipus de violència.

  Enguany també s’organitza el segon concurs de cartells per sensibilitzar i prevenir la violència de gènere. El punt de sortida és el mateix dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. El concurs busca seleccionar la imatge gràfica del mes de novembre per emmarcar les activitats de sensibilització i prevenció entorn del 25 de novembre del 2013 de la comarca d’Osona i el termini de presentació de les obres és el 28 de maig. Amb aquesta idea, ja aquest any el SIAD Manlleu i VicDones-SIAD Osona han compartit la imatge per emmarcar els seus actes del Dia Internacional de les Dones.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat