A- A A+
 • Campanya publicitària d’Osona Turisme a 3 autocars de l’empresa Sagalés

  noticia-ccosona-01

  El dimecres 6 de febrer davant de l’edifici del Sucre va tenir lloc la presentació de la campanya publicitària d’Osona Turisme i Autocars Sagalés. Els tres autocars retolats amb informació turística d’Osona són els de les línies: Mataró-Granollers-Sabadell, Sabadell-Mollet-Badalona i Vic-Barcelona-Vic (la línia que entra a cada població).

  A l’acte hi van participar el president del Consell Comarcal, Joan Roca, el president d’Osona Turisme, Sergi Vilamala, la consellera de Promoció Econòmica, Mila Martínez, i els membres del Consell d’Administració d’Osona Turisme, així com la responsable de l’empresa Autocars Sagalés d’Osona.

  En el marc de les actuacions d’Osona Turisme previstes per aquest 2013 hi ha la de reforçar la promoció de la comarca al mercat català que és el sector de turisme intern de proximitat que ens visita més sovint. Dins les accions de promoció a l’àrea metropolitana de Barcelona i Barcelona ciutat, a finals del 2012 es va arribar a un acord amb la companyia d’autocars Sagalés per retolar la part posterior de tres autocars d’aquesta companyia, amb imatges d’Osona, informació general i un apartat d’agenda mensual que es va actualitzant per informar de les activitats i fires destacades dels municipis, museus, entitats adherides a Osona Turisme.

  A la comarca d’Osona s’organitzen tot tipus d’esdeveniments durant l’any que són una part important per donar a conèixer la riquesa cultural i tradicional del territori. És per aquest motiu que es vol potenciar la visita a aquestes fires, festes i mercats que es celebren a diferents municipis de la comarca.

  Osona Turisme recolza els esdeveniments tradicionals, identitaris i que mostren la singularitat de la comarca. L’objectiu principal és donar a conèixer tota l’oferta de recursos i serveis turístics de què disposa Osona. La singularitat d’aquest territori es basa en el fet de ser una comarca d’interior, a una hora de Barcelona i de Girona i amb un ampli ventall d’activitats tant naturals com culturals i gastronòmiques.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat