A- A A+
 • Comença la 2a edició de la Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya

  noticia-ccosona-planadevic

  El Consell Comarcal d’Osona és un dels organitzadors de la segona Fira de la Biomassa Forestal que se celebra al recinte firal el Sucre des d’avui i fins dissabte amb un horari de 10.00 a 20.00 hores. Un total de 105 empreses (un 65% més que l’any passat) participaran com a expositors a la fira, la primera de Catalunya dedicada a l’aprofitament energètic d’aquest recurs. El saló té per objectiu consolidar-se com una plataforma de divulgació de l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció d’energia i ser un punt de trobada entre les empreses i entitats del sector.

  Durant la fira també hi haurà programades cinc activitats, com la jornada tècnica “La biomassa forestal a Catalunya”, d’aquest dijous, i la jornada internacional sobre biomassa forestal de demà divendres. També hi ha previstes tres visites a instal·lacions en funcionament de calefacció de biomassa.

  A més del Consell Comarcal, també formen part de l’organització de la fira, la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Medi Natural, el Centre de la Propietat Forestal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’Institut Català d’Energia (ICAEN) del Departament d’Empresa i Ocupació,  l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal de La Selva.

  A la fira s’hi poden trobar tot tipus d’instal·lacions i maquinària relacionada amb el sector, des de petites llars de foc, cuines econòmiques o calderes, fins a grans calderes industrials que consumeixen tot tipus de biomassa.

  La Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya és un espai idoni per conèixer la biomassa forestal com a font d’energia i prendre el pols a aquest sector emergent, pel qual la comarca d’Osona ha fet una important aposta els darrers anys.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat