A- A A+
 • Signatura del conveni entre el Consell Comarcal d’Osona i diversos ajuntaments de la comarca per compartir tècnics de joventut

  noticia-ccosona-01

  Avui dimecres 28 de novembre a les 18.30 h a l’Edifici del Sucre tindrà lloc l’acte de signatura del conveni amb diversos ajuntaments de la comarca amb l’objectiu de potenciar polítiques locals i serveis de joventut mancomunats.

  Així, el proper dimecres el president del Consell ComarcalJoan Roca signarà dos convenis diferents.

   Amb alcaldes d’Osona Centre: Tavèrnoles, Les Masies de Roda, Vilanova de Sau, Calldetenes, Sant Pere de Torelló i Sant Julià de Vilatorta.

  Amb alcaldes de la zona d’Orís i Bisaura: Vidrà, Santa Maria de Besora, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Sora i Orís.

  A l’acte també hi seran presents la consellera d’Atenció a les persones, Elisabet Ferreres, i el conseller comarcal Jordi Casals, president del Consell Assessor en matèria de Joventut, els quals explicaran en què consisteix el projecte.

  Aquesta és una acció prevista en el Pla Comarcal de Joventut 2009-2012 que gaudeix del suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i que pretén donar resposta a les necessitats que tenen alguns ajuntaments d’Osona de comptar amb un professional de joventut per implementar els seus programes i serveis adreçats al col·lectiu jove.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat