A- A A+
 • Osona Turisme participa a la Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya

  noticia-ccosona-01

  Osona Turisme va participar els dies 6 i 7 d’octubre a la Fira del Llibre, Turisme i Esports de Muntanya del Collsacabra a l’Esquirol. En aquesta ocasió la participació va ser a través d’una col·laboració amb l’organització de l’esdeveniment per cobrir amb personal el punt d’informació de la fira i a la vegada donar informació turística de tota la comarca als visitants.

  La Fira, que aquest any celebra l’onzena edició, ha canviat el nom per diversificar més l’oferta que presenten. L’objectiu principal d’aquesta edició era donar continuïtat a la tasca desenvolupada durant tots aquests anys i, al mateix temps, incorporar i aportar noves idees i noves maneres de fer.

  Des del punt d'informació de la fira situat a l'exterior del pavelló esportiu on hi havia els estands, es va poder atendre totes les peticions d’informació. La concurrència de públic va ser força fluida i constant i es va detectar una impressió positiva tant per part dels visitants com dels paradistes. Els participants també van seguir amb interès les activitats complementàries.

  El perfil del visitant ha estat variat: des de persones del mateix municipi o de pobles dels voltants fins a visitants d’altres comarques que anaven tant amb la família com amb amics. Els més especialitzats en el tema de muntanya buscaven sobretot novetats i material concret.

  La col·laboració i participació en fires és una de les accions que impulsa Osona Turisme per donar suport a les administracions locals de la comarca i promocionar tota l’oferta turística del territori aprofitant esdeveniments que es fan als municipis.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat