A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Vic participen en una xerrada sobre els productes financers de risc

  noticia-ccosona-01

  A l’edifici del Sucre de Vic es va fer una xerrada sobre els productes financers d’alt risc. L’acte va comptar amb la presencià del regidor d’Hisenda i Recursos humans de l’Ajuntament de Vic, David Sala, i la consellera delegada de Promoció econòmica del Consell Comarcal d’Osona, Milagros  Martinez.

  La xerrada va anar a càrrec del representant de l’Associació de Consumidors AICEC-ADICAE, Víctor Garcia, que va informar als assistents de les ultimes novetats i acords que aquesta associació ha arribat amb diferents entitats financeres com Caixa Bank, Catalunya Caixa, BBVA, etc.

  La iniciativa va sorgir de la creixent demanda d’informació sobre aquests productes que l’Oficina d’atenció al consumidor del Consell Comarcal ha rebut els últims mesos i que afecta a moltes famílies de la nostra comarca.

  A la jornada, els afectats varen poder aclarir els seus dubtes de forma personalitzada i informar-se dels passos que han de seguir per resoldre les seves reclamacions. Així mateix, es va lliurar documentació sobre els acords que s’ha arribat amb les entitats financeres i es varen facilitar dades de les oficines que gestionen aquests conflictes per tal que els afectats estiguin degudament informats.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat