A- A A+
 • IV jornada de formació “Salut jove a Osona”

  noticia-ccosona-01

  Amb el títol “Salut jove a Osona” el passat 3 d’octubre va tenir lloc la IV jornada de formació per a professionals, organitzada pel Consell Comarcal d’Osona en el marc del programa DRAC, i el Servei de Salut de l’Oficina Jove d’Osona.

  L’enfocament de la jornada es va centrar en una visió integral de salut jove, amb la pretensió de ser útil per a aquells professionals implicats en el treball preventiu amb joves i oferir-los un suport mitjançant eines teòriques i metodològiques. La voluntat era reflexionar sobre la tasca professional per anar creant entre tots els agents implicats una xarxa preventiva activa, crítica i creativa capaç de reforçar les polítiques de joventut als municipis i, a la vegada, sensibilitzar la població.

  La ponència inaugural, a càrrec d’Oriol Romaní i Josep Rovira, es va centrar en el context actual de l’alimentació entre els joves d’avui, abordant el tema de les “Percepcions, pràctiques i polítiques sobre salut i joves”.

  Tot seguit, Judit Ramos ens va exposar com “Prevenir conductes de risc potenciant factors de protecció”. Després d’aquestes dues ponències els assistents podien escollir dues de les tres temàtiques que s’oferien en els tallers de “Alimentació responsable” amb Montse Artés, “Temps lliure, joves i drogues” amb Lluís Cucurull i “Transformant-nos en gènere” amb l’entitat Interferències.

  La jornada va finalitzar amb un videofòrum de clausura amb Víctor Galán i Joan Josep Sabaté que es pot trobar en el següent l’enllaç: http://acciofilms.gattic.org/?lang=es" style="font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:16px;color:rgb(207, 75, 69)">http://acciofilms.gattic.org/?lang=es

  L’assistència a la jornada va ser d’una cinquantena de professionals, majoritàriament provinents de diverses entitats i administracions de la comarca d’Osona relacionades amb les àrees de Joventut, Salut i Serveis socials.

  Va presidir la jornada Jordi Casals, conseller comarcal i president del Consell assessor en matèria de Joventut.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat