A- A A+
 • Osona Turisme participa a la fira de Mercats a Barcelona

  noticia-ccosona-planadevic

  Osona Turisme ha participat aquest cap de setmana a la Fira Mercat de Mercats a Barcelona amb un espai dins de l’estand de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar l’oferta turística de la comarca d’Osona als visitants de la fira.

  L’Oficina de Promoció Turística, a través de la Gerència de Serveis de Turisme i conjuntament amb la Gerència de Serveis de Comerç, han estat presents durant la celebració de la Fira Mercat de Mercats que ha tingut lloc a la Plaça de la Catedral i al  Mercat de Santa de Caterina de Barcelona del 19 al 21 d’octubre.

  Aquesta fira busca promoure l’activitat econòmica dels sector alimentari del país i donar a conèixer els productes que es poden trobar en els mercats de la ciutat, i en el territori barceloní. Aquest esdeveniment pretén apropar a la ciutadania els mercats de la ciutat, els productes de qualitat, el món de la restauració i la sumilleria; sota un gran espai atractiu i festiu, composat per diverses parades, on destaquen dos espais “ El Mercat de productes de qualitat i proximitat “ i Els Nostres Vins i Caves “. Paral·lelament diferents comarques participants en aquesta acció presentaran una sèrie d’activitats lúdiques adreçades al públic.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat