A- A A+
 • 2a edició de la ruta Turistes de Qualitat

  noticia-ccosona-turisme-02

  Ha començat la segona edició de la ruta dels Turistes de Qualitat per les comarques barcelonines que treballen amb el Sistema de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). El dia 6 de juny inicien la ruta i visitaran la comarca d’Osona durant el proper cap de setmana, dies 9 i 10 de juny.

  A finals del mes de maig es va iniciar el procés de selecció amb les 300 parelles que s’havien apuntat a l’oferta a través d’Infojobs “Treballa de Turista de Qualitat”. La parella guanyadora, la Jana i en Dani, viatjaran durant quinze dies per la província de Barcelona visitant diferents municipis, llocs i establiments SICTED i comentant diàriament les seves experiències a les xarxes socials. També penjaran vídeos de les seves vivències durant la ruta. El viatge comença el 6 de juny. La seva experiència es podrà seguir al webwww.turistesdequalitat.com.

  La ruta, que començarà a la comarca del Maresme, passarà pel Vallès Oriental, Osona, Moianès, Cardener, Berguedà, Anoia, Alt Penedès, Garraf i finalitzarà al Baix Llobregat el proper 20 de juny.

  La visita a Osona començarà el dissabte dia 9 de juny  al matí amb un vol en globus, una visita al Museu Episcopal i un dinar al restaurant Cucafera. A la tarda es dirigiran cap a Tona on visitaran el Balneari Codina i soparan i dormiran a l’Hotel Aloha.

  El diumenge al matí començaran la jornada amb una visita al Camp de les Lloses i després aniran a visitar el Punt d’Informació de Sant Julià de Vilatorta. Dinaran al restaurant Can Baumes de Tavertet i a la tarda gaudiran de diferents activitats organitzades per Anigami. Acabaran el dia sopant i dormint a la casa de turisme rural El Jufré de Tavertet.

  Turistes de Qualitat és una acció impulsada per Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que són les entitats que implanten el SICTED a la província. El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per Instituto de Turismo de España (TURESPAÑA) y la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP). La idea principal del SICTED és la conceptualització del turisme com un tot, fent arribar la cultura de la qualitat en una destinació de forma global a tots els subsectors, tant als estrictament turístics (transport, allotjament, restauració i oferta complementària..) així com a la resta de serveis a l’abast del visitant (comerç, transport local, equipaments públics i privats, etc).

  Es pot trobar més informació al web:

  http://www.calidadendestino.es/Contenidos/InformacionGeneral.aspx

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat