• A- A A+

  Oberta la convocatòria de subvencions a projectes de cooperació en l'àmbit internacional del Servei de Cooperació del Consell Comarcal d'Osona per a l'any 2024

  A partir del dilluns dia 1 de juliol i fins el dijous 1 d'agost inclòs, resta oberta la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament en l'àmbit internacional per entitats sense finalitat de lucre amb domicili a la comarca d'Osona per l'any 2024

   Associacio_Rosa_Dilmé.jpg

  El dia 12/06 la Comissió Permanent del Ple del Consell Comarcal va aprovar la convocatòria de subvencions a projectes de cooperació internacional d'aquest 2024, i el dia 28 de juny ha sortit publicat l'anunci al BOP, per tant a partir del dilluns dia 1 de juliol i fins el dijous 1 d'agost inclòs, resta oberta la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament en l'àmbit internacional per entitats sense finalitat de lucre amb domicili a la comarca d'Osona per l'any 2024.
   
  Dades de la convocatòria:
  • Destinataris: Entitats jurídiques legalment constituïdes sense finalitat de lucre amb domicili a la comarca d’Osona que acreditin els requisits de l’Article 5 de les bases reguladores.
  • Objecte: Aquestes subvencions tenen com a finalitat promoure la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional per entitats sense finalitat de lucre degudament constituïdes i inscrites en el corresponent, amb domicili a la comarca d’Osona.
  • Avaluació: Avaluació conjunta per part del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Annex1) i el Consell Comarcal d'Osona (Annex 2),  el 50% cada un.
  • Presentació telemàtica: En compliment de la Llei 39/2015, la sol·licitud de la convocatòria, així com la documentació que l'ha d'acompanyar, s'han de presentar telemàticament a través del tràmit "instància genèrica" de la seu electrònica del Consell Comarcal d'Osona. Les persones interessades han de disposar d'un sistema d'identificació electrònic (idCAT, idCAT mòbil, DNI electrònic, FNMT).
  • Període de presentació: De l'1 de juliol a l'1 d'agost de 2024
  • Documentació i informació de la convocatòria: Els documents de la convocatòria estan penjats a l’enllaç següent: https://www.ccosona.cat/subvencions-per-a-projectes-de-cooperacio-i-desenvolupament-2014
   
  Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Servei de Cooperació al tel 93 883 28 46 o a mrosesn@ccosona.cat.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat