• A- A A+

  Marta Maneja Premi Promesa a la Gala de l’Osonenc de l’any 2023

  Maneja és cofundadora, responsable de producte y operacions i de captació de finançament públic de l’empresa Gloop, que ha dissenyat canyes i culleres comestibles com a substituts dels articles de plàstic.

   Premi_promesa_2024_2.jpeg

  El President del Consell Comarcal d’Osona, Gerard Sancho, ha entregat a Marta Maneja el Premi Promesa en el marc de la Gala Osonenc de l'Any. És cofundadora, responsable de producte y operacions i de captació de finançament públic de l’empresa Gloop, que ha dissenyat canyes i culleres comestibles com a substituts dels articles de plàstic. Una iniciativa innovadora amb la que ja treballen empreses líders del sector alimentari i turístic.

  La comissió interna integrada per tècnics i polítics de l'ens supramunicipal ha apostat per atorgar el premi a l’emprenedora Marta Maneja. Va néixer a Manlleu el 1999, és una de les 13 dones que encapçalen la llista Changemakers 2024 de Forbes. Un reconeixement que destaca impulsors d’iniciatives innovadores i amb alta capacitat de transformació.

  El Premi Promesa s’atorga cada any a una persona de la comarca que hagi destacat en el seu àmbit professional. En anys anteriors s'havia atorgat en l'àmbit de la música, del teatre, la cuina i de l'esport. Enguany s’ha atorgat a una persona que està innovant amb gran èxit en l’àmbit de l’alimentació i que treballa per aconseguir un model de consum sostenible i respectuós amb el medi ambient.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat