• A- A A+

  Trobada d’agents del projecte EVAL

  Retall fotos mida web CCO 4

  El passat divendres, 24 de novembre, es va celebrar una reunió estratègica amb l'entitat EVAL i els tècnics i tècniques de les tres àrees que configuren el projecte: serveis socials, esports i joventut. Una trobada amb la voluntat de donar a conèixer el projecte, els seus orígens, els primers anys de l'entitat i les noves propostes de treball comunitari.

  El projecte EVAL se centra a oferir activitats esportives, comunitàries i participatives amb l'objectiu de promoure l'esport amb valors i crear xarxa entre entitats i ciutadania. És un projecte conjunt on es treballa amb infants, joves i adults per jugar a futbol, o qualsevol esport col·lectiu, a l'espai públic, utilitzant l'esport per crear un espai saludable de convivència i compartir experiències.

  La finalitat de la jornada, és crear xarxa entre els diferents agents i poder obrir noves possibilitats de treball amb cada territori que forma part del projecte.

  Van participar una vintena de tècnics, tècniques i referents de tota la comarca d'Osona i es van intercanviar algunes experiències de treball comunitari d'enguany de diferents municipis.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat