• A- A A+

  Prop de 2000 joves han passat per les jornades Càpsula Orientació acadèmica i professional

  atencio social i sanitaria web

  Èxit total de participació en la 9a edició de Càpsula, les jornades d'orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els Serveis de Joventut de la comarca.

  El Recinte Firal el Sucre de Vic ha acollit, durant 3 dies, més de 1.900 joves de 4t ESO (15-16 anys) de diferents centres educatius de la comarca d'Osona. Després de dos anys en format virtual les jornades d'orientació acadèmica i professional, han recuperat la presencialitat amb 22 estands en els quals s'ha exposat l'oferta educativa ben diversa, que es pot trobar a la comarca.

  Com a novetat d'enguany, la tarda de dijous va estar oberta al públic general i es van oferir xerrades per a famílies i professionals; això sumat a la innovació en diferents activitats destinades a l'autoconeixement i el benestar emocional.

  Unes jornades que van estar plenes d'activitats per oferir als estudiants de 4t ESO les eines per a decidir amb ple coneixement els estudis posteriors d'entre tot el ventall de possibilitats que ofereix la comarca. Es van fer xerrades per treballar el positivisme i la voluntat per superar els canvis, taules rodones amb joves que han seguit diferents recorreguts acadèmics, xerrada presentant les professions emergents així com diversos professionals en punts d'orientació personalitzada on es feia assessorament de forma individualitzada.

  Les jornades Càpsula no acaben en aquests tres dies sinó que es faran accions repartides per la comarca durant el mes de març i el web  [osonajove.cat/capsula] segueix en funcionament i en constant actualització, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica dels joves de la comarca d'Osona durant tot l'any.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat