• A- A A+

  Oberta la convocatòria d'ajuts a projectes de cooperació i desenvolupament del Consell Comarcal d'Osona per a l'any 2023.

  atencio social i sanitaria web

  En data 08 de febrer, la Comissió Permanent del Ple del Consell Comarcal d'Osona, va aprovar la convocatòria d'ajuts a projectes de cooperació per a l'any 2023 i l'endemà, 24 de febrer, es va publicar al BOPB. Així, doncs, des del 27 de febrer fins al 27 de març està oberta la convocatòria.

  Dades de la convocatòria:

  Destinataris: Entitats sense finalitat de lucre amb domicili a la comarca d'Osona.

  Objecte: Contribuir al finançament de projectes de solidaritat i cooperació en el desenvolupament en l'àmbit internacional que es duguin a terme per entitats sense finalitat de lucre degudament constituïdes i inscrites en el registre corresponent.

  Pressupost total de la convocatòria: 8.364 €, els quals s'atorguen en funció de la puntuació total obtinguda.

  Avaluació: Avaluació conjunta per part del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Annex 1) i el Consell Comarcal d'Osona (Annex 2), el 50% cada un.

  Presentació telemàtica: En compliment de la Llei 39/2015, la sol·licitud de la convocatòria, així com la documentació que l'ha d'acompanyar, s'han de presentar telemàticament a través del tràmit "instància genèrica" de la seu electrònica del Consell Comarcal d'Osona. Les persones interessades han de disposar d'un sistema d'identificació electrònic (idCAT, idCAT mòbil, DNI electrònic, FNMT).

  Període de presentació: Del 27 de febrer al 27 de març de 2023

  Documentació i informació de la convocatòria: Els documents de la convocatòria estan penjats a l'enllaç següent: https://www.ccosona.cat/subvencions-per-a-projectes-de-cooperacio-i-desenvolupament-2014

  Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Servei de Cooperació, telèfon 93 883 28 46 o a mrosesn@ccosona.cat.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat