• A- A A+

  Lliurament de claus dels pisos de lloguer assequible i lloguer jove a Roda de Ter

  Reunio Alcaldes aigua 3

  El president i la vicepresidenta 2a del Consell Comarcal d'Osona acompanyaran a l'alcalde de Roda de Ter a l'acte de lliurament de claus, demà dimarts, 15 de novembre, a les 12 h, al Mueu de l'Esquerda.

   L’Ajuntament de Roda de Ter farà el lliurament de les claus dels pisos de lloguer assequible i lloguer jove en un acte públic que tindrà lloc el dimarts, 15 de novembre, al Museu de l’Esquerda. L’entrega es farà a les 12 del migdia, just després de la signatura dels contractes de lloguer. L’acte el presidirà l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, el qual estarà acompanyat per la primera tinent d’alcalde, Roser Montané, el segon tinent d’alcalde, Joan Moreno, la tercera tinent d’alcalde, Núria Arrebola, i el regidor d’Acció Social, Toni Mas. També es comptarà amb l’assistència del president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, i de la vicepresidenta 2a, Núria Roca, així com del senador d’Esquerra (ERC), Josep Maria Reniu.

  Tot seguit, s’atendrà als mitjans de comunicació.

  Aquests pisos, que volen ajudar a esmenar la manca de lloguer assequible que hi ha al municipi, són propietat de la Sareb i s’ha aconseguit que es posin a lloguer després d’una difícil negociació política. L’Ajuntament de Roda de Ter va obrir un procés d’adjudicació dels pisos a través d’un sorteig que es va portar a terme el 5 d’octubre. De les 33 sol·licituds presentades, 21 optaven als cinc habitatges de lloguer assequible i nou als dos habitatges destinats a joves. Tres de les sol·licituds van ser excloses per no reunir alguns dels requisits de les bases de la convocatòria.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat