• A- A A+

  Visita de l'eurodiputat Jordi Solé a l'Agència de l'Energia d'Osona

  foto sala plens

  En la setmana en què l'Agència de l'Energia d'Osona celebra els vint anys de funcionament, l'eurodiputat Jordi Solé visita el Consell Comarcal d'Osona per conèixer de primera mà l'aposta pel model energètic impulsat des del territori.


  Jordi Solé és eurodiputat per ERC, adscrit al grup parlamentari Els Verds/ALE, president d'Aliança Lliure Europea i, per tant, vicepresident del grup parlamentari. Alhora és membre de les comissions d'Afers Exteriors i de Drets Humans (AFET-DROI) i d'Indústria Recerca i Energia (ITRE).


  Solé ha dut a terme visites a diferents indrets de Catalunya per interessar-se per projectes de recerca i de transició energètica. Al Consell Comarcal d'Osona s'ha reunit amb el president, Joan Carles Rodríguez i amb la vicepresidenta 3a, Margarida Feliu, responsable de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, i també s'ha reunit amb l'equip tècnic que forma l'Agència de l'Energia d'Osona (ALEO), que li han explicat el projecte Nova Energia Osona, la tasca diària de l'Agència i l'impuls a les comunitats energètiques a la comarca.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat