• A- A A+

  Primera trobada d'OsonaJove

  Trobada OsonaJove22 

  El proper dijous 28 de juliol es farà a la pineda del Pujoló, a Taradell, la primera trobada OsonaJove, de 9 a la 1 del migdia.

  Amb la voluntat d’apropar els serveis de Joventut d’Osona a joves de la comarca, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal convida als diferents casals i projectes joves municipals actius durant l’ultima setmana de juliol, a participar en la 1a Trobada OsonaJove, trobada que aquest any es fa al municipi de Taradell i es preveu que per al futur es faci de forma itinerant.

  En una matinal el pròxim dia 28 de juliol, es trobaran 170 joves d’entre 12 i 16 anys i una vintena de monitors de casals d’estiu d’arreu de la comarca.  La jornada comptarà amb un joc de proves participatives i d’enginy recorrent diferents punts del municipi, s’hi participarà per equips i amb l’ajuda de dispositius mòbils s’anirà descobrint diferents curiositats dels pobles de la comarca i dels serveis de joventut. Finalitzarà amb una recollida de propostes d’activitats que es vulguin fer durant l’any i l’obsequi d’una ampolla metàl·lica per a totes les persones participants. 

  A l’esdeveniment hi assistirà la consellera de Joventut i Polítiques d’Igualtat i el vicepresident 2n del Consell Comarcal així com l’alcaldessa de Taradell.

  L’acte, impulsat pel Consell Comarcal d’Osona i coordinat amb l’Ajuntament de Taradell, pretén ser l’inici de diferents accions juvenils. S’espera que la jornada sigui un bon punt de partida per donar a conèixer les activitats i serveis que ofereixen els diferents punts joves de la comarca i, molt important, recollir propostes, demandes i necessitats del jovent d’Osona.

  Benvinguda al municipi:

  9.15 h, a càrrec de Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell

  Cloenda de la trobada:

  12.15 h a càrrec de M. Teresa Espadaler, consellera delegada de Joventut i Polítiques d’Igualtat

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat