• A- A A+

  Jornada de portes obertes a l’ETAP d’Osona Sud

  penjar webintranet ETAP

  El passat divendres 17 de juny el Consell Comarcal d’Osona va organitzar una jornada de portes obertes a l’ETAP (estació de tractament d’aigües potables) d’Osona Sud. Hi estaven convidats els 18 ajuntaments connectats a aquest abastament, ja siguin càrrecs electes o treballadors municipals. 

  El vicepresident primer del Consell, Carles Banús, va donar la benvinguda i va contextualitzar l’abastament en alta que gestiona Aigües d’Osona dins del Cicle de l’Aigua i la importància d’entendre-ho com a cicle.

  Durant la visita, la gerent d’Aigües d’Osona, Gemma Arrom, va explicar tot el procés de potabilització de l’aigua des de la seva captació al riu Ter, el tractament que es duu a terme a les instal·lacions que es van visitar, i la distribució als 18 municipis.

  També es va explicar els alts consums que s’estan distribuint aquests dies amb puntes de 21.000 m3/dia (el promig diari acostuma a ser de 12-13.000 m3), la situació en pre alerta de sequera en la que ja fa mesos que ens trobem i les perspectives si no venen pluges.

  El divendres dia 8 de juliol està prevista una altra jornada de portes obertes a l’ETAP d’Osona Nord-Voltreganès.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat