• A- A A+

  El programa Treball i Formació contracta 25 persones

  tif web intranet twitter

  El Consell Comarcal d’Osona contracta un grup de 25 persones en atur dins els marc del programa Treball i Formació.

  A finals del passat mes de maig, el Consell Comarcal d’Osona va contractar 25 persones en situació d'atur i amb dificultats per accedir al mercat de treball. Aquestes contractacions es van fer dins el marc del programa Treball i Formació. Aquest programa del SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya) permet mantenir ocupades persones que estan fora del mercat de treball. Tanmateix, els permet millorar les seves competències professionals.

  Estaran treballant durant dotzemesos, doncs el SOC subvenciona els contractes de treball anuals a jornada completa i l'acompanyament a les persones contractades. Paral·lelament, les tasques que desenvoluparan aquestes persones estan centrades en la jardineria, la neteja viària o el foment del civisme.

  La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:

  • MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PRGC: persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

  logos_tif.pngtif_5.pngtif logos 3logos tif 4

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat