• A- A A+

  Osona engega una campanya per promocionar el turisme responsable

  Església Sant Quirze 0093 scaledOsona Turisme aposta per la sostenibilitat com a valor central de la gestió turística de la comarca. Compta amb una política a través de la qual es compromet a dur a terme una gestió responsable de les seves activitats així com optimitzar la sostenibilitat per part dels agents turístics d’Osona millorant el seu comportament amb l'entorn

  Pugen les temperatures, s’allarguen les hores de sol i augmenten les ganes de gaudir del temps lliure a la natura i per descomptat de gaudir d’Osona, la Catalunya autèntica.

  Osona és una comarca amb una gran varietat de paisatges. Miradors estratègics ens exhibeixen panoràmiques espectaculars, boscos misteriosos fan despertar la curiositat, rieres i rierols refresquen l’ambient, rutes i camins ens conviden a caminar, córrer o pedalar… La natura ens dona molt, però ens demana a canvi que la cuidem i la respectem.

  Des d’Osona Turisme s’inicia la campanya “La bellesa del paisatge es mereix un bon tracte” en la qual es convida als visitants a ser responsables. Per fer-ho et proporcionem el “Decàleg de bones pràctiques”, deu consells per aportar a la comarca tant com ella et dona, contribuint amb la millora i conservació del medi natural, reduint l’impacte ambiental, coneixent i compartint amb el veïnat, participant en l’economia local i aprenent de la cultura i les tradicions locals. Aquestes mateixes recomanacions s’il·lustren en el vídeo que acabem de presentar sobre les petites accions responsables que pot fer el turista per contribuir a estimar el territori.

  La sostenibilitat fa temps que és una prioritat per Osona, és per això que més de 50 agents turístics de la comarca disposen de certificats de sostenibilitat turística com la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) o el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, els quals garanteixen un comportament positiu en la sostenibilitat de la comarca.

  Ser un turista responsable és fantàstic. I tu, ja ho ets?

  Coneix totes les propostes sostenibles

  Osona, turisme sostenible (vídeo)

  Visita Osona i estima el territori, practicant el turisme responsable

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat