• A- A A+

  La campanya ‘Fes-ho bé’ remarca la importància del descans 

   20220517 CARTELL 2INFOGRAFIA FESHOBE page 0001

  A partir d’aquesta setmana, el projecte ‘Fes-ho bé’ presenta un nova infografia relacionada amb el descans i la salut 

  El programa de promoció de la Salut ‘Fes-ho bé pretén conscienciar la població que dormir bé és molt important per tenir un bon estat de salut i elabora una infografia amb les principals recomanacions per aconseguir un son reparador.

  El Consell comarcal contribueix a fer difusió d’aquest projecte vinculat al Departament de Salut i a l’Agència de Salut Pública .

  Sota el lema “en l’equació, descansar és clau”, la campanya proposa consells per dormir bé i afavorir el descans i la salut:

  • Preparar l’habitació amb llum, soroll i temperatura adequades
  • Preparar la ment llegint o escoltant música suau
  • Dormir 9 hores de forma regular
  • Evitar, abans d’agafar el son, l’ús de dispositius electrònics o la pràctica d’exercici físic. 

  La campanya ‘Fes-ho bé té com a objectius promoure l’alimentació saludable i l’activitat física en infants i adolescents. Tanmateix, també vol millorar altres hàbits saludables relacionats amb l’excés de pes (obesitat i sobrepès) i promoure entorns cada vegada més saludables. Per afrontar aquesta problemàtica és necessari un pla estratègicque faci accions a diferents nivells i àmbits i sobre diferents factors. És per això que a la comarca d’Osona diferents agents del territori, del sector salut, món local, educació, esports i tercer sector,  s’impulsa el projecte i es sumen esforços.

  El primer trimestre, el programa tenia com a eix principal la promoció de l’alimentació saludable juvenil, mentre que en aquest segon trimestre l’equip motor es focalitza en la necessitat de dormir bé, com un pilar de salut fonamental.  

  Els següents projectes del programa ‘Fes-ho bé es portaran a terme a partir del setembre, mitjançant alguna acció a les escoles de la comarca d'Osona

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat