• A- A A+

  Molt bona valoració de l'edició de Càpsula 2022

  thumbnail_cartellcapsulafinal2.jpg 

   

  Les xerrades Càpsula que organitzen el Consell Comarcal i Osona Jove han repetit el format virtual aquest 2022.

  Amb l’objectiu complert de potenciar la web per complementar la informació sobre recursos d’orientació acadèmica i oferta formativa per a joves, famílies i professionals, han conclòs les xerrades Càpsula 2022. La pàgina web es va crear fa dos anys i s’hi poden consultar les 15 xerrades que s’han ofert en l'edició d'aquest any. La finalitat, a llarg termini és el de fer de la web un espai de referència en temes d’orientació i visibilització de tota l’oferta postobligatòria present a la comarca.

  Aquest any s’ha comptat amb l’atenció i el suport d’orientació acadèmica personalitzada. Aquest ajut s’exerceix als centres educatius, Punts Joves i l’Oficina Jove d’Osona al llarg de l’any i és una proposta molt ben valorada que continuarà activa per les pròximes edicions.

  La implicació de diferents centres educatius i culturals, professionals del sector, famílies i multitud de joves, han ajudat al correcte funcionament d’aquesta edició. Tanmateix, la posterior valoració per part de tots els sector implicats ha estat molt positiva. Ara toca pensar en Càpsula 2023, que apostarà per descentralitzar algunes accions municipals i, sobretot, tornar a la presencialitat.

  Edició càpsula 2022

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat