A- A A+
 • Sessió extraordinària del ple del Consell Comarcal d'Osona per donar tràmit a un canvi de partida pressupostària

  foto ple web

  El Consell Comarcal d’Osona celebra una sessió extraordinària per aprovar la revocació d’una subvenció, fer la modificació de crèdits corresponent i aprovar la modificació de les bases del pressupost.

  En el Ple d’aquest dimecres, es van aprovar aquests tres punts relatius al Cicle de l’Aigua, en una sessió convocada de forma extraordinària per tal de donar tràmit al més aviat possible a aquesta gestió, ja que per temes de fiscalitat, unes inversions que s’han de fer amb fons procedents d’una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua, han d’estar executades i pagades abans del mes de gener de 2023.

  La subvenció concedida per l’ACA per a l’execució de diverses millores a la xarxa d’abastament, el Consell Comarcal d’Osona l’havia traspassat a l’empresa mixta Aigües d’Osona, SA; davant l’evidència que els convenis a signar amb ajuntaments encara s’estan tramitant i que les obres s’han d’executar durant aquest any, s’ha optat per revocar la subvenció del Consell Comarcal a Aigües d’Osona i recuperar l’import de la subvenció per al pressupost del Consell.

  La revocació esmentada comporta canvis en les partides del pressupost que requereixen l’aprovació per part del Ple; l’import de 587.771,07 euros que constava com a transferència, passa a ser una inversió.

  Al mateix temps, aquests canvis requereixen la modificació de les bases d’execució del pressupost i incloure les obres al Pla anual d’inversions i finançament de l’exercici 2022, tot això amb l’objectiu de licitar i executar les millores a la xarxa d’abastament el més aviat possible.

  Tots els punts es van aprovar per unanimitat en una sessió molt breu del Ple comarcal.

  Vic (Osona), 5 de maig de 2022

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat