• A- A A+

  Comencen els campionats que organitza el Consell Consultiu de la Gent Gran d'Osona

  foto billars intranet

  El Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona impulsa, novament, els campionats comarcals de petanca i de billar que es portaran a terme durant els mesos de maig i juny.  La d’enguany és la 4a edició, després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia.

  Al Campionat de Petanca hi participen 6 equips i al de Billar són 7 els equips participants, i s’organitzen de forma itinerant. En el cas del Billar, s’organitza en dues parts: una fase de lliga entre tots els equips i posteriorment unes jornades de play-off. En el cas de la Petanca, el campionat és tipus lliga. Tots dos campionats acaben amb un dinar de germanor i lliurament de premis per part del president del Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona.

  S’adjunta el calendari del campionat de petanca, els partits són oberts a tothom. Pel que fa al campionat de billar, atès que els partits se celebren en espais tancats, només són oberts als participants.

  El Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona és un òrgan de participació i de gestió de la gent gran de la comarca. Està format per representants de tots els casals i les llars de jubilats i pensionistes de la comarca i altres persones de més de 65 anys interessades a organitzar actes comarcals. És un òrgan adscrit al Consell Comarcal d’Osona.

  Activitats com els campionats són molt beneficiosos pels participants, ja que fomenten la cohesió i el companyonia entre els participants de les diferents associacions de la comarca.

  Aquest és el calendari

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat