• A- A A+

  “Hem d’estar orgullosos de la comarca que tenim i de com hem sabut tirar endavant”

  GHJ

  En una entrevista al programa El Termòmetre de Canal Taronja, Joan Carles Rodríguez ha repassat els principals projectes estratègics del Consell Comarcal d’Osona, ara que ja s’ha superat l’equador del mandat polític 2019-2023.

  El president del Consell Comarcal d’Osona ha començat l’entrevista amb el periodista Rubén Vázquez assegurant que “hem d’estar molt orgullosos de la comarca que tenim” i de com s’han sabut superar els entrebancs de la pandèmia. En aquest àmbit, “els serveis socials hi ha tingut un paper clau, així com també el sector públic en general, s’ha fet una gran feina”, ha subratllat.

  A banda de fer un repàs a les dificultats provocades per la crisi sanitària, el president del CCO ha fet èmfasi també en d’altres qüestions territorials que afecten en conjunt a la ciutadania d’Osona. Ha posat en valor, per exemple, el nou model de recollida de deixalles que s’implementarà aquest 2022, i també la nova modalitat de gestió pública de l’abastament d’aigua en baixa. Durant l’entrevista, també s’han tractat altres temes com el servei d’animals de companyia o els múltiples projectes relacionats amb Medi Ambient. “Osona es postula com a territori model en transició energètica, estem vivint un canvi de model a Osona que planteja solucions innovadores” ha defensat el president, tot assegurant que per poder-les dur a terme es necessita la complicitat i col·laboració de tothom.

  Visualitza l’entrevista sencera a:

  http://www.canaltaronja.cat/osona/el-termometre-15-12-2021/

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat