• A- A A+

  Missatge de Nadal del president del Consell Comarcal d'Osona a tots els osonencs i osonenques

  arrangement of coins and light bulb.jpgv gbhnjkml 

  El president Consell Comarcal d’Osona s'ha adreçat als osonencs i osonenques per traslladar-nos, a les portes del 2022, un missatge de reconeixement i d’esperança.

  Joan Carles Rodríguez ha aprofitat el missatge institucional del Nadal enregistrat i emès pel Canal Taronja per donar les gràcies a tota la ciutadania d’Osona, per la comprensió, l'esforç i la col·laboració demostrades en temps de pandèmia. "Des del Consell Comarcal ens omple d’orgull la resposta ciutadana que hi ha hagut per contribuir a superar una de les crisis més greus de la història recent, que tot ho ha fet trontollar. Encara no podem dir que s’hagi acabat, però cada vegada estem més a prop del final. Tenim la immensa sort de viure a Catalunya, un país avançat".

  El president ha animat a mirar endavant i a entomar el futur amb esperança i ha volgut recordar que la institució que representa és un organisme proper i que "està al costat de tota la ciutadania, i sobretot de les persones que més ho necessiten".

  Per acabar, ha fet un repàs als projectes estratègics més ambiciosos que està desenvolupant el Consell Comarcal durant aquest mandat -com les politiques de serveis socials i la transició energètica- i ha demanat la implicació de l’administració pública però també de tots els actors socials i econòmics per dur-los a terme, ja que "és un treball compartit i comunitari".

  Us convidem a visualitzar el missatge institucional de Nadal del president del CCO.

  la implicació de l’administració pública però també de tots els actors socials i econòmics; és un treball compartit i comunitari

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat