• A- A A+

  Últims dies per votar al concurs: "Fet a Osona: aliments excel·lents"

  Screenshot 2021 11 29 14 23 14 30 0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb

  El concurs Fet a Osona, aliments excel·lents escull i reconeix  els aliments ambaixadors de la comarca d’Osona. 

  Els objectius del concurs són donar a conèixer a la població local els productes del territori  i promocionar la comarca d’Osona com a destinació gastronòmica.

  Les empreses que guanyin el concurs esdevindran la cistella agroalimentària que representarà la comarca d’Osona durant els pròxims 3 anys.

  Els aliments excel·lents són gastronòmicament plaents, sosteniblement responsables, vinculats a les tradicions del territori i innovadors. 

  Osona Turisme des del Consell Comarcal d’Osona, Creacció, Agència d’Emprenedoria i Coneixement,  amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la DIBA, són tres organismes que junts poden abraçar els diferents agents del sector agroalimentari i gastronòmic de la comarca i que han impulsat i coordinen el concurs Fet a Osona, Aliments Excel·lents.

  Un cop enllestida la tercera fase del concurs, corresponent a les votacions populars, es donaran a conèixer els premiats durant la Nit del Turisme
  que tindrà lloc el pròxim dijous 2 de desembre a Manlleu.

  A partir del divendres 3 de desembre podreu conèixer els productes més votats de cada categoria a l’apartat del Fet a Osona, aliments excel·lents de la pàgina web del fetaosona.cat. 

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat