• A- A A+

  El Consell Comarcal d'Osona assisteix a la sessió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses de l'Anoia per parlar sobre la gestió de sanejament

  consell comarcal de lanoia

  El passat dimarts, 16 de novembre, Carles Banús, vicepresident primer del Consell Comarcal d'Osona i Gil Casanovas, gerent-director tècnic de Depuradores d'Osona SL, van intervenir a la sessió del Consell d'Alcaldes d'Anoia per parlar de la gestió de sanejament de la comarca.

  Des de l'any 1993 el sanejament dels municipis osonencs és competència del Consell Comarcal. La gestió és comuna entre el mateix ens i l'empresa mixta, Depuradores d'Osona, la qual va fer èmfasi de la importància de treballar de forma coordinada entre ambdues parts.

  Actualment l'Anoia està valorant la possibilitat de delegar la gestió de sanejament al seu Consell, i és per això que els més de vint-i-cinc anys d'experiència del Consell Comarcal d'Osona els serveix de referent.

  La directora de sanejament de l'ACA va exposar les millores que s'aconsegueixen amb una gestió mancomunada a nivell comarcal. 

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat