• A- A A+

  Un viatge apassionant; es posa en marxa la nova gimcana virtual del Monestir de Sant Pere de Casserres

  Monestir de Sant Pere de Casserres Les Masies de Roda de Ter Osona Turisme en ALTA J.Santaugini 018

  El monestir benedictí estrena una nova activitat didàctica i educativa relacionada amb la sostenibilitat i l’oci, la Gymkana Digital Turística.  

  La nova proposta interactiva té com a objectiu donar a conèixer d'una forma entretinguda els racons i sales mil·lenàries de Sant Pere de Casserres. El joc, que compta amb diversos enigmes, fa un recorregut pel monestir i els seus voltants i permet descobrir el dia a dia dels monjos que hi vivien.  

  La Gymkana Digital Turística s'ha impulsat des del Consell Comarcal d'Osona amb la col·laboració del BBVA i la Fundació Antiga Caixa Manlleu. 

  Ramon Martín, de Gymkana Digital Turística (start-up encarregada de dissenyar el joc), ha declarat que Un viatge apassionant, es tracta d’un recorregut turístic a base d'enigmes, en el qual el jugador es convertirà en un monjo del segle XI, passejarà pel monestir de la mà de la start-up Gymkana Digital Turística i es submergirà en un viatge en el temps inoblidable.”  

  Per la seva banda, Víctor Blasco, director de zona de BBVA a Osona, defensa que “aquesta gimcana virtual és una bona manera d’utilitzar la tecnologia per conèixer i posar en valor una joia del nostre patrimoni cultural i arquitectònic com és el monestir de Sant Pere de Casserres, i la seva història”.  

  Des de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la directora Cristina Vilaró afegeix “ens agrada contribuir a iniciatives que prioritzen la sensibilització cap al canvi climàtic i el desenvolupament sostenible com és aquesta gimcana i l'exposició estrenada fa un any". 

  D'altra banda, des del Consell Comarcal, la consellera delegada Núria Arau afegeix “Agraïm la col·laboració que cada any fan des del BBVA i la Fundació Antiga Caixa Manlleu per seguir donant suport a la cultura de la comarca. Aquest any hem volgut seguir apostant per la sostenibilitat i que la població pugui observar no només la vida monàstica del segle X, sinó també com en aquella època ja tenien una vida pensada en la defensa del medi ambient. Des del Consell Comarcal d’Osona, volem convidar a tothom a participar d’aquesta gimcana única i plena de sorpreses sense deixar de banda l’educació i la cultura.” 

  Finalment, informar que, a partir d'ara, la taquilla estarà ubicada al bar-restaurant del monestir. 

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat