• A- A A+

  El Consell Comarcal d'Osona atorga el Premi Promesa a Abel Reyes Alabart

   sey sisters web

  El Consell Comarcal d'Osona ha lliurat aquest divendres el Premi Promesa a la gala de l'Osonenc de l'Any a l'actor, director i professor de teatre, Abel Reyes Alabart. Es tracta de la segona edició d'aquest guardó que atorguem com a Consell Comarcal i que enguany hem volgut destinar al món de la cultura i les arts escèniques, un sector força castigat els últims mesos a causa de la pandèmia.

  El guanyador és un osonenc que, malgrat la seva joventut, compta amb una llarga trajectòria com actor i professor de teatre, i també disposa d'experiència en el sector audiovisual. Ha actuat en diverses obres, espectacles, videoclips i curtmetratges; i ha participat també com a col·laborador en algun mitjà de comunicació. Abel Reyes Alabart s'ha format a l'Escola d'Arts i Oficis (EART) de Vic i a l'Institut del Teatre, i ha participat també en cursos i tallers a l'Escènic Vic i a Xarxa de Torelló.

  El Premi Osonenc de l'Any és una iniciativa d'El 9 Nou i en aquesta edició l'acte de lliurament s'ha fet a la Sala La Canal de Tona. El premi lliurat per El 9 Nou ha recaigut a la Coordinadora del Voluntariat d'Osona i el Premi Talent i Innovació, lliurat per la Cambra de Comerç, delegació a Osona, a la jove escriptora Irene Solà.

  Segona edició del Premi Promesa del Consell Comarcal d'Osona
  El Consell Comarcal d’Osona va col·laborar per primera vegada l'any passat amb la Gala Osonenc de l'any, amb el lliurement del Premi Promesa que s'atorga a una persona de la comarca menor de 30 anys. En la primera edició del premi, l'any 2020, es va reconèixer la trajectòria del jove pianista, Joan Espuny Parés i en aquesta segona edició (2021) s'ha optat per guardonar l'àmbit de les arts escèniques.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat