A- A A+
 • Osona aposta per promoure l’envelliment actiu de la població

  web

  Més de 200 persones han participat aquest divendres 22 d’octubre a la celebració del cinquè aniversari dels Espais Activa’t d’Osona. El president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, ha subratllat la importància de disposar d’aquests programes de dinamització oberts a tots els municipis de la comarca.

  Ja han passat més de cinc anys des que el projecte Espais Activa’t va començar a caminar a Osona, l’abril del 2016, de la mà del Consorci d’Osona de Serveis Socials. Per celebrar aquesta trajectòria, aquest divendres ha tingut lloc l’acte de celebració al Pavelló Municipal de Santa Eugènia de Berga.

  Els protagonistes de la jornada han estat les més de 200 persones usuàries d’aquests espais de 13 municipis que han pogut gaudir d’un acte lúdic conduit per l’actor Xevi Font en el qual hi han tingut lloc monòlegs, balls, teatre, activitats compartides i una zona de photocall.

  El president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, qui coneix bé el projecte perquè va néixer durant el període de la seva vicepresidència a l’Àrea d’Atenció a les Persones, ha posat en valor aquests centres com “espais per compartir on els usuaris en són les veritables ànimes”.

  Per la seva banda, el conseller delegat d’Acció Social, Rafa Cuenca, ha destacat els Espais Activa’t com a “referent d’acompanyament i envelliment actiu”. Joana Maria Ortega, regidora d’Hisenda, Serveis Socials i Gent Gran de Santa Eugènia de Berga, ha donat la benvinguda en representació de l’alcalde del municipi.

  Espais Activa’t és un projecte d’Osona Acció Social – Consorci d’Osona de Serveis Socials obert a tots els municipis de la comarca. Promou activitats d’envelliment en persones més grans, creant diferents espais formals de trobada entre aquestes persones per tal que comparteixin el seu temps amb altres i aprenguin mútuament i així millorar el seu benestar físic, cognitiu i emocional.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat