• A- A A+

    Sessió ordinària del Ple comarcal - 28 de juliol de 2021

    logo SPlens votant 1

    28 de juliol de 2021 –  El Ple del Consell Comarcal d’Osona aprova la renúncia de 2 consellers i 3 conselleres comarcals per motius relacionats amb l’organització interna dels respectius grups comarcals, Glòria Colom Puigbó, Roser Montané Tardà i Txevi Rovira Montells del grup Esquerra Republicana de Catalunya i M. Lluïsa Bautista i Oriol Usart de Junts per Catalunya.

     Les persones designades com a suplents en el cas d’ERC són, respectivament, Albert Marcé Pujol, Carla Ferrer Castro i Naiara Puchades Callejas. Per Junts per Catalunya, les persones designades com a suplents són Arnau Rovira Martínez i Xavier Fernández Sala.

    La sessió ordinària del Ple comarcal celebrada una vegada més a l’Auditori de l’edifici El Sucre per tal de respectar al màxim les distàncies recomanades per les autoritats sanitàries, va aprovar diversos punts de tràmit relacionats amb el Cicle de l’Aigua, acceptació delegacions; amb el Servei d’Acollida d’Animals domèstics, acceptació de delegacions; amb el Servei d’Educació, modificació tarifes preu públic, modificació de contractes; adjudicació contracte energia elèctrica i expedient de modificació de crèdits.

    Així mateix, es va aprovar l’adhesió al manifest “Per un nou model de turisme al servei del país”; manifest impulsat per la revista Descobrir Catalunya i diverses associacions professionals de l’àmbit turístic de Catalunya. El manifest va ser llegit íntegrament pel conseller delegat de Turisme, Àlex Montanyà.

    Finalment el Ple comarcal va aprovar una moció de suport a l’amnistia, moció presentada per l’equip de govern del Consell Comarcal amb la voluntat de fer-la extensiva als grups de l’oposició. La moció va ser aprovada amb l’abstenció dels 3 consellers comarcals del grup del Partit dels Socialistes de Catalunya. La moció, en la seva part dispositiva, proposa reclamar l’aprovació per part de les Corts espanyoles d’una Llei d’Amnistia així com demanar la reparació dels danys causats a les persones represaliades i fer una crida a la societat catalana i al teixit associatiu municipal a mobilitzar-se i donar suport a una amnistia que permeti posar fi a totes les causes obertes arran de l’1-O.

     

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat