A- A A+
 • Acte de lectura de la carta de denúncia dels abusos d'entitats bancàries al col·lectiu de la gent gran

  peus ballant web

  L’acte es va realitzar en motiu del Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i els maltractaments a les persones grans.

  El passat dimecres, dia 15 de juny, es va celebrar a la Sala de Plens l’acte de lectura de la carta de denúncia dels abusos que estan fent les entitats bancàries cap al col·lectiu de la gent gran, juntament amb la presentació d’un vídeo de sensibilització.

  El president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, en la seva intervenció de benvinguda i presentació de l’acte, va dir que “si bé és un tema tabú, el maltractament a les persones grans ha començat a guanyar visibilitat a tot el món”. També va remarcar que “encara que es desconeix la magnitud del maltractament de la gent gran, la seva importància social i moral és indiscutible”.

  Després de la projecció del vídeo, el mateix president va denunciar la “deshumanització del sector bancari, que deixa desateses persones que no tenen les habilitats i els recursos per fer les transicions de forma autònoma en caixer automàtic o telemàticament”.

  Finalment, M. Teresa Codony, Josep Castillo, Ramon Calm, Miquel Prat i M. Dolors Boix, algunes de les persones que formen part del Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona, van llegir la carta de “Denúncia i peticions de millora del sistema bancari” per finalitzar l’acte, amb l’objectiu de denunciar l’empitjorament dels serveis bancaris a l’atenció de la gent gran i sol·licitar millores en aquest sentit.

  Podeu consultar la carta sencera clicant aquí.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat