A- A A+
 • El Consell Comarcal d'Osona obté el Segell Infoparticipa de transparència

  logo SPlens votant 1 

  Es va assolir el 90% de puntuació de l’Informe de Transparència, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.

  El passat dilluns, dia 10 de maig, la UAB va atorgar el Segell Infoparticipa a les administracions catalanes en reconeixement a la transparència informativa dels seus webs.

  El Consell Comarcal d’Osona va ser una de les entitats guardonades, obtenint el Segell Infoparticipa 2020 amb una puntuació del 90%, convertint-se així en una de les deu comarques més transparents de Catalunya.

  El Mapa Infopartipa és elaborat pel grup de recerca ComSET de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB en base a cinquanta-dos indicadors sobre la informació que ofereixen els òrgans públics a les seves respectives pàgines web, com poden ser la gestió dels recursos econòmics (pressupostos, contractacions, subvencions, etc.), informació sobre la gestió dels recursos col·lectius o eines ofertades per a la participació ciutadana.

  El Segell es va entregar a un total de 135 entitats públiques, entre diputacions, consells comarcals i ajuntaments. Van ser fins a catorze els ajuntaments osonencs que també van obtenir el Segell Infoparticipa 2020; Calldetenes, Centelles, Gurb, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Montesquiu, Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Vic i Vilanova de Sau.

  Cal destacar que, per setè any consecutiu, la localitat de Vilanova de Sau és el municipi més petit que obté aquest Segell, amb 299 habitants, i el segueix Tavèrnoles, amb 316 habitants i que ha obtingut el Segell en totes les edicions. També cal remarcar que els ajuntaments de Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà i Vic han obtingut el 100% de puntuació.

  Per a més informació, podeu consultar la web www.mapainfoparticipa.com o consultar l'informe complet.

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat