A- A A+
 • Dia contra la LGTBIfòbia - 17 de maig

  logo SPlens votant 1 

  El proper dilluns, dia 17 de maig, és el Dia Internacional contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, i es realitzaran diverses activitats i tallers a la comarca d'Osona per commemorar aquest dia.

  El mateix 17 de maig, es penjarà la bandera LGTBI al Consell Comarcal d'Osona, a més d'altres ajuntaments de la comarca. També es realitzarà una xerrada, en format virtual, a les 19h, la qual té el títol de "LGTBIfòbia: Què puc denunciar? Com s'ha de fer?", a càrrec de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de Mossos d'Esquadra. Caldrà inscripció prèvia, clicant aquí.

  A més, durant tota la setmana hi ha programades diverses xerrades relacionades amb la temàtica. El proper dimarts 18 de maig, es relitzarà una xerrada, també en format virtual i amb inscripció prèvia, a les 19h, sobre l'aproximació a la llei 19/2020, d'igualtat de tracte i no-discriminació, a càrrec de la Diputada I. Sra. Najat Driouech, ponent relatora d'aquesta llei. Podeu trobar la inscripció prèvia clicant aquí. 

  El mateix dimarts, també es realitzarà la projecció de la pel·lícula "Sólo nos queda bailar" a l'Atlàntida de Vic, a les 20h, a càrrec del Cine Club Vic. Podeu inscriure-us aquí.

  El dimecres, 19 de maig, a les 19h, es realitzarà una xerrada sobre el servei de la promoció de la salut de les persones trans, a càrrec de Jordi Reviriego, professional del servei de Trànsit. El format serà en línia, amb inscripcions obertes clicant aquí.

  L'última xerrada serà el dijous, dia 20 de maig, sobre el Servei d'Atenció Integral LGTBI; Què és i com funciona, a càrrec del SAI LGTBI Osona, Berguedà i Torelló. Serà a les 19h, en format online i podeu inscriure-us aquí.

  Finalment, també cal destacar que durant tot el mes de maig, la Universitat de Vic - UCC realitzarà una campanya de sensibilització per a la prevenció d’agressions homòfobes consistent en la instal·lació de quatre panells al campus, amb el lema: “No és una broma, és una agressió”. A més, des del servei SAI LGTBI d’Osona s’entrarà als centres educatius d’Osona a través de tres accions: repartiment de cartells de sensibilització per a la igualtat de tracte i no-discriminació per penjar als centres, proposta d’activitats per treballar a l’aula, tant a primària com a secundària, i una xerrada dirigida al personal docent explicant el servei SAI i la seva funció en els centres educatius.

   Podem trobar el programa, amb tota la informació addicional, a continuació: Programa.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat