A- A A+
 • IV Jornada d'Infància, Adolescència i Famílies d'Osona - Tots som TIAF

  logo SPlens votant 1 

  La jornada vol donar continuïtat a la que es va celebrar el novembre passat; liderar una resposta contundent davant les necessitats emergents i agreujades per la Covid-19 en l’àmbit de la infància, l'adolescència i les famílies.

  El proper divendres, 14 de maig, a les 9:00h i en format virtual (Zoom), tindrà lloc la IV Jornada d’Infància, Adolescència i Famílies d’Osona (Tots som TIAF). Aquesta jornada, la qual compta amb diverses persones professionals del sector, es dividirà en dos grans blocs:

  En un primer bloc s’abordarà com la pandèmia ha afectat els drets de la infància i l’adolescència. Alhora, es farà un seguiment de les accions que les entitats i agents que formen part de la TIAF han desenvolupat per resoldre les necessitats que es van identificar i plasmar al manifest signat al novembre.

  En un segon bloc, s'obriran diverses sessions de treball participatives, en què agents i grups de treball de la TIAF lideraran debats i discussions tècniques al voltant de diverses temàtiques.

  Aquesta jornada ha estat organitzada per Osona Acció Social, entitat associada al Consell Comarcal d’Osona, i compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la Universitat de Vic, l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Manlleu i la Mancomunitat La Plana.

  Podeu consultar el programa clicant aquí. 

  Les inscripcions es realitzaran mitjançant el següent link: https://bit.ly/2R0pZvO

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat